Evlilik Yarışmasıyla Tanınan Caner Toygar’ın Samimi Açıklamaları

Evlilik Yarışmasıyla Tanınan Caner Toygar’ın Samimi Açıklamaları

Uzun yıllar önce Gelinim Olur Musun? Yarışmasıyla tanınan Caner Toygar yarışmadan sonra sevgilisi Tülin Koca ile ilişkilerini yürütememişti.

Ayrılık kararı aldıktan sonra başına birçok olay gelen Caner Toygar daha sonra Esra Erol’un ATV de yayınlanan programında muhabir olarak işe başlamıştı. Zor günler geçirdiğini belirten Caner Toygar kısa süre önce de evlenerek muradına ermişti. Eşi için çok dua ettiğini her fırsatta dile getiren Caner Toygar’ın Esra Erol’da programının sezon finaline konuk olarak katıldı.

Eşi Merve Hanım ile canlı yayına katılan Caner Toygar samimi açıklamalarda bulundu. Her türlü zorluğu 7 sene önce hayatından çıkardığını belirten Caner Toygar daha sonra Esra Erol ve eşi Ali Özbir’e rastladığını ve bu rastlantının da hayatının dönüm noktası olduğunu ekledi. Bu açıklamalarında Esra Erol’a da teşekkür eden Caner Toygar’ın hayırlı eş içinde dua ettiği belirtildi. Eşi Merve için çok şükrettiğini açıklayan Caner Toygar özel hayatına yönelik farklı ifadelerde de bulundu.

Çocuk İstiyoruz Açıklaması

Esra Erol’da programında muhabir olarak görev yapan Caner Toygar 12 gün önce eşi Merve ile nikah masasına oturmuştu. Düğün gününden de bazı fotoğrafların magazin gündeminde yer alması ve özellikle Esra Erol’un bu mutlu gününde Caner Toygar’ı yalnız bırakmaması takdirle karşılandı. Sezon finalinde canlı yayına katılan Caner Toygar ve eşi Merve Toygar evlilikleri ve hayalleri ile ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Eşi Merve için Allah’a çok şükrettiğini ifade eden Caner Toygar şimdide bebek istediklerini ve bunun için dua ettiğini de ekledi.

Caner Toygar’ın eşi Merve Hanım’da program sırasında söz aldı. 31 yaşında olduğunu ifade eden Merve Toygar eşi Caner Toygar ile evlenmeden önce uzun süre görüşememe durumlarında ağladığını ve onu çok özlediğini ekledi. Çevre Mühendisi olduğunu ifade eden Merve Toygar yaklaşık olarak 1 yıldır iş hayatından aktif olarak yer almadığını da ekledi. Gelinim Olur Musun? Programı ile ünlenen Caner Toygar’a Esra Erol’da bazı nasihatlerde bulundu. Geçmişin artık geçtiğini belirten Esra Erol Caner Toygar’a önüne yani geleceğe odaklanmasını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.