Bulaşık makinesi parlatıcısının banyo temizliğinde kullanımı

Bulaşık makinesi parlatıcısının banyo temizliğinde kullanımı

Bulaşık makinesi parlatıcısı sadece bardakları parlatmakla kalmıyor, daha önce hiç duymadığınız mutfak dışında da kullanım alanları bulunuyor. Peki bulaşık makinesi parlatıcısı banyo temizliğinde nasıl kullanılır? Etkili sonuçlar verir mi? İşte aklınızdak

Bulaşık makinesi parlatıcısı çok etkili bir temizlik ürünü. Evin pek çok alanında temizlikte işinizi kolaylaştıracak ve size zaman tasarrufu kazandıracak bir ürün.

Mutfak dışında halı temizlerken, cam silerken, perde yıkarken, ocak ya da fırın temizlerken çok işinize yarar ve etkili bir temizlik sağlar. Ayrıca bulaşık makinesi parlatıcısı kalem lekelerine de çözüm oluyor. Bu yazımızda bulaşık makinesi parlatıcısını banyo temizliğinde kullanım şekillerini sizlerle paylaşacağız.

Banyo temizliğinde bizleri çok yoran duşakabin temizliği ve fayanslar arasındaki derz temizliğidir. Bu alanlardaki inatçı kirleri temizlemek başa beladır.

Bulaşık makinesi parlatıcısı ile banyoyu temizlemek artık çok kolay. Sararan ya da küften kararan derz araları bulaşık makinesi parlatıcısı sayesinde ilk günkü haline geliyor.

Uygun bir fısfıslı şişeye parlatıcıyı dökerseniz size kullanım kolaylığı sağlayacaktır. Kirli olan bölgeye parlatıcıyı sıkın. Daha sonra bir süre bekletin. Bekleyince yumuşayan lekeleri ovun. Daha sonra da durulayın. Duşakabin temizliyorsanız da mutlaka kurulayın. Her yerin ışıl ışıl olduğunu göreceksiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.