Su İle Dilekleri Gerçekleştirme Tekniği

Su İle Dilekleri Gerçekleştirme Tekniği

Su ile dilekleri gerçekleştirme tekniği nasıl uygulanır?

Mutlaka hayatınızda birşeyler dilemişsinizdir. Bazı dilekleriniz gerçekleşmiş, bazıları ise mücadele gibi görünmüştür. Dileğinizin gerçekleşmesi şu anda sizin için zor gibi görünse bile, Evrenimizin bolluk dolu olduğu konusunda hemfikir olmalısınız. Su ile dilekleri gerçekleştirme tekniği ile isteklerinize kavuşmak için Evrenin bolluğuna dokunmak için tezahür sürecinin arkasındaki algoritmayı ve fiziği bilmeniz yeterlidir.

Orada birçok farklı tezahür, tasvip ve çekim teknikleri yasası ile dilekler gerçekleşiyor. Bazıları için bir cazibe gibi çalışırlar ve mucizeler yaratırlar, diğerleri için sonuç getiremezler. Hala bir soru var, istek tezahür sürecine gerçek güç verebilecek, her zaman dileklerini gerçekleştirmene yardımcı olacak bir yöntem veya teknik var mı?

Su İle Dilekleri Gerçekleştirme Tekniği

Yıllarca süren çalışmalar ve uygulamar birçok yaratıcı görselleştirme ve tezahür etme / meditasyon tekniğinin keşfedilmesine yol açtı. Bu yazıda, kendini keşfetme arzusu tezahür yolculuğunuzda yardımcı olabilecek birçok teknikten birini öğreneceksiniz.

Su ile dilekleri gerçekleştirme tekniği, suyun güçlü bir enerji bilgilendirme iletkeni olduğu ve bazı iyileştirme özelliklerine sahip olduğu gerçeğine dayanmaktadır. Becerilerinizi tezahür ettiren içsel dileğinizi gerçekten açabilir, cevapları bulmanıza yardımcı olur ve yaşamınızda gerçek olmasını istediğiniz bir şeyi başarmada size bir enerji artışı sağlar. Basit bir ifadeyle, bu teknik, onaylamalarınıza büyük bir güç katıyor ve bedeninizi isteklerinizin gerçekleşmesi yönünde programlamaya yardımcı oluyor.

Su İle Dilekleri Gerçekleştirme Tekniği Nasıl uygulanır?

  • Tekniğe başlamak için temiz bir sayfa veya bir not kağıdı ve bir bardak suya (tercihen iyi kalitede su) ihtiyacınız olacaktır.
  • Lütfen bir onaylama şeklinde gerçekleşmesini istediğiniz şeyi kağıda yazın. Örneğin, eğer hayatınıza ruh eşinizi çekmek istiyorsanız, o zaman şöyle bir şey yazmalısınız: “Mükemmel ruh eşimle tanışmak için doğru zamanda doğru yerdeyim. Sevgiyi vermeye ve sevgiyi almaya hazırım. Tüm potansiyelimi gerçekleştirmeme yardımcı olacak ruh eşimle hayatımı paylaşmaya hazırım.” Buradaki aynı kelimeleri kullanmak zorunda değilsininiz. Farklı konularda birçok olumlama ve dilek listesi var. Dileklerinin gerçekleşmesini istediğiniz alanı seçebilir ve en çok yakın gelen ifadeyi kullanabilir ya da kendiniz yazabilirsiniz (kendiniz yazarsanız genellikle çok daha iyi çalışır çünkü sürece yaratıcı özünüzü dahil eder).
  • Tüm bu süreç size mantıksız gelebilir, ancak daha yüksek bilinç seviyelerindeki bedenlerinizin ihtiyaçlarınızı duymaları gerekir. Bu yolla, enerjilerinizi beyninizin ve kalbinizin çalışmasıyla senkronize edebileceklerdir. Her türlü dilekleri gerçekleştirme tekniğinin / meditasyonunun veya yaratıcı görselleştirmenin yalnızca daha yüksek bilinç düzeyleriyle daha etkin bir şekilde etkileşime girme şansı veren bir şablon veya düşünce biçimi olduğunu unutmayın.
  • Dileğinizi seçtikten sonra (yeni bir iş bulmak, finansal bağımsızlık veya hatta kilo vermek de dahil olmak üzere sağlıkla ilgili dilekler olabilir) kağıdın üzerine ya da not defterine yazın ve kağıdı bir bardak suyun içine koyun. Ayrıca dileğinizi yazdığınız kağıdı bir bardak suyun üstünü örtecek şekilde de yerleştirebilirsiniz. Dileğinizi çok uzun şekilde yazmayın, böylece kolayca hatırlayabilirsiniz. Burada önemli olan, niyetiniz ve yazdığınız dileğinize odaklanma yeteneğinizdir. İnaçlı olun, dileğiniz gerçekleşmiş gibi hissedin.
  • Bir sonraki adımda, elinizde enerjiyi etkinleştirmeniz gerekir. Bunu yapmanın en basit yollarından biri de avuçlarınızı birbirine sürtmek. Bu basit numara, ellerinizdeki enerji akışını aktive eder. Daha sonra, avuç içi kısımlarınızı su bardağının etrafına yerleştirin. Bazı insanlar cama elleriyle dokunmayı tercih ederken, diğerleri elleriyle camdan kısa bir mesafe uzakta tutulmalarını daha rahat bulur, bu da kendi elleriyle akan enerjiyi hissetmelerini sağlar.
  • Dileğinizi sesli veya sessizce zihninizde belirtin (yüksek sesle söylerken, aslında tezahür sürecine sesinizi dahil ettiğiniz için dileğinize daha fazla güç verirsiniz).
  • Şimdi, enerjinizi elleriniz arasındaki cam bardaktaki suya doğru göndermeye odaklanırken dileğinizin gerçekleştiğini gözünüzün önünde canlı bir şekilde görselleştirin. Enerjiniz, dikkatinizin gittiği yerde akar. Böylece, arzunuzu görselleştirirken ve dileğinizi belirtirken, enerjinizi su bardağına yoğunlaştırdığınızda, dileğinizi düşünce biçimiyle suyun içine dolduruyorsunuz. Unutmayın, su çok güçlü bir enerji bilgilendirici iletkendir. Suyu rahat hissettiğiniz süre boyunca enerjiyle doldurabilirsiniz, ancak aşırıya kaçmayın. Genellikle yaklaşık 2-5 dakika yeterlidir.
  • Şimdi, kağıdı çıkarıp bardaktaki suyu için. Çıkardığınız kağıdı toprağa gömün.


Bu tezahür etme tekniğini her sabah ve / veya her akşam uyumadan önce uygulayabilirsiniz. Bildiğiniz gibi, çoğu doktor uyandıktan sonra her sabah en az bir bardak su içmenizi tavsiye eder. Bu “dileklerin gerçekleşmesini sağlayın” tekniğini kolayca sabah rutininizin bir parçası haline getirebilir veya günlük akşam dilek tezahürü meditasyonu yapabilirsiniz. Gerçekleşmesini istediğiniz birden fazla dileğiniz varsa, her dilek için ayrı bir bardak kullanın ve teknik için kullandığınız bardaktan kimsenin içmemesini sağlayın.

Bu tekniğe daha fazla güç katmak istiyorsanız, Yeni Ay'da dilek yazıp ilk iki hafta boyunca yapın.

Dilekler Ne Zaman Gerçek Olur?

Bazı dilekler saat, gün, hafta veya ay sürebilir. Her şey onların karmaşıklığına ve onları tezahür ettirmek için gereken enerjiye bağlıdır. Niyetimizin gücü ve yüksek benlik isteklerinizin eşzamanlılığı, bu tezahür ettirme tekniğinin anahtarıdır. Suyu niyetinizle doldurursunuz ve suyu içtiğinizde tüm vücudunuzu bu niyetle aktive edersiniz (zaten insan vücudunun yüzde 60-75 su olduğunu biliyorsunuz). Suyu içtikten sonra, fiziksel formunuz arzunuzun niyetiyle yüklenir. Vücudunuzun içine bir dilek tezahürü pusulası yerleştirmek gibidir. Doğru yönde dinlemeye ve hareket etmeye istekli olursanız, dileğinizin gerçekleşmesine doğru sizi yönlendirecektir. Bu teknik çok güçlü bir tekniktir.

Öneri:

Bu tezahür etme tekniğinin bir diğer önemli yönü de kendinize sadık kalmaktır. İstekleriniz ve düşüncelerinizin veya dileklerinizin getireceği sonuçlar için tam sorumluluk almak zorundasınız. Duygusal enerji durumunuz bu güçlü tezahür tekniğinin başarısı için hayati öneme sahiptir.

Dikkatinizi ve enerjinizi ellerinizdeki camdaki suya doğru yönlendirerek, yaşamınızda istediğiniz dilekleri gerçekleştirme niyetinizi güçlendirirsiniz. Su, gönderdiğiniz bilgileri kaydeder. Suyu içtikten sonra, enerji bilgi parçacıkları tüm vücudunuza yayılır ve morfolojik alanınızı verdiğiniz niyetini yayacak şekilde ayarlar. Su çok yumuşak bir elementtir ve elinizden gelen enerjiden kolayca etkilenir (henüz bilinçli olarak hissetmeseniz bile). Enerjiyi hissetmek için yeniyseniz, endişelenmeyin, pratikle gelecektir. Su ile dilekleri gerçekleştirme tekniği çok güçlü bir tekniktir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.