Asyalı Kadınların Güzellik Sırrı 4,4,2,2 Tekniği

Asyalı Kadınların Güzellik Sırrı 4,4,2,2 Tekniği

Pürüzsüz bir cilte sahip olmak için uygulanacak en eski yöntemin anlatıldığı yüzde yüz özgün bir makale

PORSELEN GİBİ BİR CİLTE SAHİP OLMAK İÇİN NE YAPMALI?

Güzel bir görünüme sahip olmak biz kadınların üzerinde en çok durduğu konu. Çeşitli makyaj ürünleri ve teknikleriyle bunu başarabiliyoruz fakat bizim için en önemlisi doğal güzellik. Bunun için de temiz ve sağlıklı bir cilte sahip olmamız lazım.

Peki parlak bir görünüme sahip olmak için ne yapmalıyız? Asyalı kadınların bu sorun için harika bir çözümü var. Geçmişten gelen bir güzellik sırrı. 4,4,2,2 tekniği.

4,4,2,2 TEKNİĞİ NASIL UYGULANIR?

Hepimizin bildiği gibi Asyalı kadınlar güzellik konusunda çok iddialılar. Özellikle yüzlerinin temiz, canlı ve pürüzsüz görünmesini fazla önemsiyorlar. Şimdi bahsedeceğim teknik yüzyıllardır kullanılan ve işe yarayan bir yöntem. Gelin adım adım nasıl uygulayacağınıza bir bakalım.

  • 1. Adım; işe ilk masajla başlayın. Yüzünüze saf zeytin yağı ya da evde kullandığınız bir masaj yağı ile 4 dakika boyunca masaj yapın. Bu işlemi uygularken önce boyun bölgesinden başlayarak yukarı doğru ve dairesel hareketlerle yapmaya dikkat etmelisiniz. Burada amaç hem yağ sayesinde gözeneklerimizin yumuşaması hem de kan akışını hızlandırarak daha canlı bir görünüm elde etmek. Aynı zamanda sarkmaları önleyerek cilde daha sıkı bir görünüm kazandırıyor.
  • 2. Adım; masaj işlemi bittikten sonra bir bez ya da kağıt havlu yardımıyla yüzünüzdeki fazla yağı silin ve arındırma işlemine geçin.Bu aşamada devamlı olarak kullandığınız bir günlük jeli ya da losyonu uygulayabilirsiniz. Yapmanız gereken 4 dakika boyunca cildinizi temizlemek.Daha iyi bir sonuç almak için yüz temizleme aparatı kullanmanızı tavsiye ederim. Uygun bir aparatınız yoksa diş fırçası da kulanabilirsiniz. Yalnız dikkat etmeniz gereken diş fırçasının daha önce kullanılmamış ve yumuşak uçlu olması. Cildinizi tahriş etmeyecek şekilde hafif basınç uygulayarak temizleme işlemini tamamlayın.
  • 3. Adım; Üçüncü ve son aşamada ihtiyacınız olan sıcak ve soğuk su. Cildinizi yakmayacak derecede sıcağa yakın ılık su ile yüzünüzü 2 dakika boyunca durulayın. Sıcak su kan akışını hızlandıracak ve cildinize daha sağlıklı bir görünüm kazandıracaktır. Hemen ardından soğuk su ile 2 dakika boyunca durulayın. Burada buzlu su tercih etmeniz daha iyi sonuç almanızı sağlar. Sıcak soğuk su geçişi şok etkisi yaratacak ve gözenekleri sıkılaştırarak cildinizin daha sıkı görünmesini sağlayacaktır.

Yüzünüzü kuruladıktan sonra nemlendirmeyi unutmayın. Bu yöntemi günlük uygulamanız kısa sürede sonuç almanızı sağlar. Eğer her gün zaman ayıramam diyorsanız haftada en az iki defa uygulamalısınız. Karşılaşacağınız sonuçtan memnun kalacaksınız. Güne sağlıklı ve güzel bir ciltle başlamanız dileğiyle.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.