CC Krem Nedir?

CC Krem Nedir?

Bb krem kadar adını duyurmayı başarmamış olmasına karşın Cc kremler doğallıktan vazgeçmeyen kadınların favorisidir. Açılımı “Color Correction” olan Cc krem gerek yapısı gerekse özellikleri ile bb kremden ayrılmaktadır.

Cc kremler cilt tonunu eşitlemek için kullanılan ten ürünleridir. Ten ürünleri oldukça geniş bir yelpazeye sahiptir. Bu yelpaze içerisinde yer alan Cc krem kolay uygulama şekli ve doğal bitişi sebebiyle diğer ten ürünlerinden ayrılmaktadır. Cc kremler günlük kullanım için tercih edilmektedir. Cilt yüzeyinde ağırlık yapmayan yapısı gün içerisinde kolayca kullanılmasına olanak sağlamaktadır. Ciltte herhangi bir ürün varmış gibi hissettirmeyen Cc kremlerin amacı cilt rengini eşitlemektir.

Cc Krem Ne İçin Kullanılır?
Cc krem renk eşitleyici bir ürün olduğundan kusurları kapatmak için tercih edilmemektedir. Cilt leke problemi olan kişilerin lekelerini tam anlamıyla kapatmamaktadır. Cildin olduğundan daha parlak, sağlıklı ve eşit olarak görülebilmesi için tercih edilmektedir. Cc kremler el ile uygulanabileceği gibi fırça veya sünger yardımıyla da uygulanabilmektedir. En iyi sonuç sünger ile alınmaktadır. Yüze uygulama sırasında ürünün boyun kısmına da sürülmesi tavsiye edilmektedir. Günlük kullanımda kalıcılık seviyesi idealdir. Her ne kadar gün içerisinde tazelenmesi tavsiye edilmese de hafif yapısı sebebiyle tazeleme yapılması mümkündür. Bu aşamada yoğun ürün kullanımından kaçınılması gerekmektedir. Cc kremler hafif yapısı sebebiyle kolayca cilde yedirilebilmektedir. Parlak ve saten bitişe sahip olan cc kremlerin cilt tipine uygun olarak tercih edilmesi gerekmektedir. Ürün ilk kez kullanılacak ise cildin bir bölümüne uygulandıktan sonra tüm yüze uygulanmalıdır. Bazen cc kremlerin içerikleri ciltte sivilcelenmeye yol açabilmektedir. Bu durumun en iyi şekilde algılanabilmesi için ilk olarak ürünün cildin küçük bir bölümünde denenmesi tavsiye edilmektedir.

Cc Krem Hakkında Bilinmesi Gerekenler
Cc krem cilt kızarıklıklarını gidermek için ideal bir içeriğe sahiptir. Yapısı bb kreme oldukça benzemekle beraber etkileri farklılık göstermektedir. Bb krem cildin nemlendirilmesine olanak sağlarken Cc kremde bu durum söz konusu değildir. Cc kremler özellikle yağlı cilt tipine sahip kişiler tarafından tercih edilmektedir. Cc kremler bb kremlerin aksine yoğun bir parlak bitişe sahip değildir. Bu sebeple ciltte oluşan yağlanma problemlerinin kontrol altına alınmasına olanak sağlamaktadır.

  • Renk eşitsizliklerini gidermektedir.
  • Yoğun bir kapatıcılığa sahip olmamasına rağmen kızarıklıkları giderir.
  • Saten ve mat bir bitişe sahiptir.
  • Cilt yüzeyine oldukça kolay uygulanır.
  • Doğal bir yapıya sahiptir.
  • Cildin sağlıklı görünmesine olanak sağlar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.