Sonbahara En Uygun Cilt Bakımı

Sonbahara En Uygun Cilt Bakımı

Kuru cilt, soluk ten rengi? Doğru cilt bakımı (ve saç bakımı) için bu beş ipucu ile sonbaharı kolaylıkla atlatabilirsiniz. İşte sonbahara en uygun cilt bakımı önerileri

Yorgun cilt

Bronzluk yavaş yavaş soldu ve mevsimlerin değişmesinin sonucu yorgun bir cilt görünümü. Bu nedenle cilt genellikle soluk görünür ve kanla yetersiz beslenir.

Çözümü:

Ciltteki grileşme, nazik bir soyma veya maske ile yumuşatılır - ölü deriyi temizler ve cildin daha saydam görünmesini sağlar. Dairesel, masaj hareketleriyle uygulanan bakım serumları cilde yeni bir enerji kazandırır. Vitaminler, beyaz çay, koenzim Q10 veya eğrelti otu özleri gibi etken maddelerle taze ve daha sıkı bir cildiniz olabilir.

Uygulamanın olumlu yan etkisi: Küçük kırışıklıklar genellikle böyle bir yoğun bakım programı ile azaltılır. Sonbahar cilt bakımı için mükemmel bir başlangıç…

Saman gibi saçlar

Güneş, deniz ve klorlu su saçın yapısınayaz boyunca zarar verdi ve saç kurutma makinesinden gelen ısı ile saçınız iyice kuruyup, saman gibi mi oldu?

Çözümü:

Önce kuaförden randevu alın ve uçları kestirin, çünkü kırık saç uçlarının başka tamiri yoktur. Yenileyici şampuanlar ve saç kremleri ile saçın yapısını içten dışa doğru güçlendirin. Silikonlu veya hafif turuncu meyve asidi içeren özel ürünler anında parlaklık sağlar. Korkmayın: Sonbaharda, hayvanlar gibi, "tüy değişimi" yaparız, normalden daha fazla saç dökülür Diyetinizle saç uzamasını destekleyebilirsiniz: Tam tahıllı ürünler, baklagiller ve yumurtalar saç için özellikle sağlıklıdır. Bu gıdalar biyotine ek olarak saç uzamasında önemli rol oynayan bir eser element olan çinko içerirler.

Kuru cilt

Pul pul cildin nedeni, güneş, tuzlu su ve ısı değişikliklerinin sonucudur.

Çözümü:

Stresli cildin tam bir bakım paketine ihtiyacı vardır - çok yağlı kremler, örn. B. shea yağı, fındık veya argan yağı ile. Hyaluronik asit veya pantenol gibi nem bağlayıcı ajanların da dahil edilmesi daha da iyi sonuç verir. Nar özleri cildi sıkılaştırır. İsterseniz yoğun bronzlaşma ürünleri ile yaz bronzluğunuzu biraz daha uzun süre yaşayabilirsiniz.

Çatlamış topuklar

Kuruluğa eğilimli ayaklar, açık hava mevsiminden sonra tekrar çorapların içinde kaybolmaları gerektiğinde özellikle hassastır.

Çözümü:

Bir tutam besleyici yağ içeren ılık ayak banyosu, kan dolaşımını uyarır ve nasırları yumuşatır. Sonra ayaklarınıza bol miktarda losyon sürün ve ayrıca bir ayak maskesi yapın - bu, cildin çatlamasını önleyecektir. Gece boyunca giydiğiniz ve zaten yoğun aktif bileşenlerle ıslatılmış bakım çorapları pratik bir çözüm olabilir. Zaten nasırlaşmış olan topuklara kaba uygulamalar yapmamak gerekir. . Pomza efektli peelingler daha yumuşak bir etkiye sahiptir.

Sarı tırnaklar

Parlak renkli boya sandaletlerde harika görünüyordu. Ama şimdi çirkin sararmış tırnaklarınız oldu ve bu sizi rahatsız ediyor.

Çözümü:

İlk önce bir tırnak soyma işlemi yapın. Bunu yapmak için 500 ml ılık suya 10 ml sirke ekleyin ve parmaklarınızı veya ayaklarınızı on dakika boyunca daldırın. Ardından tırnakları bir bezle kurulayın ve biraz baskı uygulayın. Sirke banyosundan sonra hassas tırnak etlerini tırnak bakımı ile şımartın. Beyaz bir etki yaratan özel vernikler, sarı renk değişimini ortadan kaldırır. Ve gelecek yaz için bir not alın: Asla astar olmadan renkli boyalar kullanmayın. Tırnak salonundaki jel tırnaklar özellikle güneşe karşı hassastır: Zayıf UV ışığında bile sarı bir belirti oluştururlar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.