Ezgi Mola'dan flaş ayrılık! Gülse Birsel ile ters düştü

Ezgi Mola'dan flaş ayrılık! Gülse Birsel ile ters düştü

Ozan Açıktan tarafından yönetilecek olan Yılbaşı isimli Disney Plus filmi için hazırlıklar tüm hızıyla devam ederken, sette kritik bir ayrılık yaşandı. Ezgi Mola, Gülse Birsel ile yaşadığı anlaşmazlık sonucu filmden çıkmaya karar verdi. İşte detaylar...

Gülse Birsel geçen aylarda Netflix’le Demet Evgar’ın başrolünü oynayacağı bir film için el sıkışmıştı. Ancak Evgar’ın hamile olduğunu öğrenmesinin ardından proje ertelendi. Bu arada Gülse Birsel Disney Plus’ın teklifini kabul etti. Birsel, BKM’nin yapımcılığında Disney’e “Yılbaşı” adlı filmi çekecek.

Ozan Açıktan’ın yöneteceği filmde Gülse Birsel’e Ezgi Mola, Cengiz Bozkurt, Fatih Artman, İrem Sak, Alican Yücesoy, Serkan Keskin, Boran Kuzum, Büşra Pekin ve Ayta Sözeri’nin eşlik edeceği ortaya çıkmıştı. Okuma provası da yapılan filmde bir ayrılık yaşandı. Ezgi Mola’nın karakteriyle ilgili birkaç değişiklik istediği ancak Gülse Birsel’in bunu kabul etmediği konuşuluyor.

ezgi-moladan-flas-ayrilik-gulse-birsel-ile-ters-dustu-2.jpg

Ezgi Mola’nın ayrıldığı filmin ekibine çok güçlü bir oyuncu Şebnem Bozoklu katıldı. Rol aldığı projelere büyük değer katan Bozoklu’nun aynı zamanda Mahsun Kırmızıgül’ün “Prestij Meselesi” filminden de teklif aldığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.